DYSLEXIE360

Boek Dyslexie360. Een totaalplaatje

Tijdens de Dag van Dyslexie 2019 lanceerde Nel Hofmeester samen met de auteur en wetenschapper Rod Nicolson dit geweldige boek. Een zeer passend moment, want die dag (wat nu is uitgegroeit tot een hele week) vieren we de kansen van dyslexie.

Nel: “Eindelijk een wetenschapper die dit met eigen wetenschappelijke onderzoeken, aangevuld met andere (grootschalige) onderzoeken onderbouwd heeft opgeschreven. Dyslexie360 geeft een 360 graden beeld van dyslexie. Dyslexie in al zijn aspecten: de zwakke en de sterke kanten, de belangrijke rol van het onderwijs en de invloed van dyslexie in de levensloop.”

We zijn enorm trots op Nel en haar team dat dit belangrijke boek nu ook in het Nederlands te lezen is. Het boek is te koop via nelhofmeester.nl voor 30 euro.

Op dit moment (2024) is Nel Hofmeester in de afrondende fase met een opvolger op Dyslexie360. Een boek met heel veel praktische tips en trucs. Voor dyslectici, ouders en onderwijsprofessionals. We kunnen niet wachten deze in handen te hebben en met jullie te delen.

Vorige
Vorige

Engels leren lukt toch!

Volgende
Volgende

Bionic Reading